Her ses et udpluk af mine kunder.

Skal din virksomhed være den næste på listen?

For mig er den gode relation og det tætte samarbejde vigtigt, og jeg er derfor stolt af at have så mange faste og tilbagevendende kunder.

I Unilever Food Solutions har vi brugt Maria i en årrække til vores madfotos. Da vi I UFS arbejder tæt med Food service branchen og skal inspirere og udvikle gastronomisk konstant, er det vigtig for os, at have en professionel fotograf, der forstår at formidle råvarer, idè grundlag, anretning, æstetik, farver og smag helt perfekt gennem billeder – Og det gør Maria. Hendes flexibilitet og altid skønne smil og gode humør, gør vores Fotosession´s til noget vi altid ser meget frem til, i vores Food Lab i Ørestaden! Og Maria Tegner Foto er ikke bare fotografi, men er også garant for kreative indspark og ideer der gør processen endnu bedre!

Vores varmeste anbefaling til Maria Tegner.
Inden vi fik kontakt til Maria, brugte vi ofte større ”reklamebureauer” der ofte var dyrere og ufleksible.
Maria rykker hurtigt, og forstår hurtigt en opgave. Hun rammer vores ønsker hver gang, til en acceptabel pris.
Maria har taget rigtigt mange packshots og miløjfotos. Og været med til at lave hele brochurer for WIIK & CO.
Vi har brugt Maria i flere år, – Og har ikke planer om at skulle ændre på det!

Maria formår at gøre mine lidt flyvske tanker konkrete, og omsætter idéerne til smukke og stemningsfulde billeder. Hun er god til at ramme de forskellige stilarter, som kendetegner de specifikke brands, vi arbejder for. Derudover er hun behagelig at arbejde sammen med, og leverer altid høj kvalitet til tiden.

Jeg fik anbefalet Maria til at tage en række forskellige produktfotos af mine produkter. Hun var rasende effektiv, kreativ og kom samtidig med en stor portion erfaring. Hun vidste lige hvordan billederne skulle tages, sættes op, redigeres osv. Super professionel som leverer høj kvalitet til aftalt tid. Hun har mine varmeste anbefalinger.

Maria hjælper mig med at tage produkt- og livsstilsbilleder, som jeg bruger i min webshop og på de sociale medier. Selvom jeg godt selv kan lide at fotografere, er det en kæmpe hjælp, når Maria gør det. Det ser bare bedre og meget mere professionelt ud – og så sparer det mig for en masse tid. Maria er god til at skabe stemningsfulde og indbydende billeder og har styr på detaljerne.