MARIA TEGNER FOTOGRAFI

Jeg mærkede første gang fotografiets sus som 5-årig. Min far arbejdede hos KE Mathiasen legetøj. Og når der skulle vises nye produkter frem til kunderne, var jeg med til at bygge legetøjs-universerne op. Senere kom jeg i praktik i legetøjsgrossistens interne fotostudie. Jeg legede mig ind i fotografiets eventyr og lærte, at billeder skal overraske, vække nysgerrighed og være indgang til en større fortælling, hvis de skal fange opmærksomheden. Ethvert fotografi er et åbent vindue til eventyr. Det stærke fotografi inviterer os til at stoppe op og tage med. Fotografiet skal tænde fantasien, overraske og vække nysgerrighed. Det er den euforisende fornemmelse af at skabe fortællinger, der altid har drevet mit virke som fotograf.

Mørkekammerets magi tændte mig, da jeg i 9. klasse havde foto som valgfag: At se hvordan billederne tonede frem i fremkaldervæsken var et eventyr i sig selv. Da vidste jeg, at jeg ville leve af at fotografere.

Jeg har mere end 15 års erfaring som reklamefotograf med speciale i mad, livsstils- og portrætfotografi og har siden 2018 været lykkelig selvstændig.

9 år hos reklamebureauet Republica under fotograf Peter Kam lærte mig, at logistik og planlægning er altafgørende for at lande en tilbudsavis til tiden hver uge. Jeg ved, at det potente fotografi skal tænkes ind i konteksten fra start, så I kan trygt regne med, at jeg har styr på mere end selve billedet.

Jeg har fotostudie tæt på motorvejen i Roskilde, men kommer gerne til jer med mit mobile fotostudie, så I sparer tid og kan lave mad, indretning med mere i egne rammer.

Med mig på opgaven får I højt humør, passioneret indlevelse, tryghed og ærlig snak. Jeg siger nej til opgaver, jeg ikke tror på eller ved, at andre kan løse bedre og byder altid ind med kreative forslag til, hvordan I skaber jeres autentiske fortælling. Jeg er kendt for at skabe en rød tråd og opbygge et unikt udtryk, der styrker mine kunders brand værdi, og brænder for at rådgive, så jeres fotounivers bliver netop jeres. For der er kamp om opmærksomheden. Originalitet kræver mod til at lege. Det har jeg stadig.

Kontakt mig for en snak om, præcis hvilken løsning der matcher jeres behov.