VIRKSOMHEDSPORTRÆTTER

Et portræt er ikke bare et ansigt. Det skal leve og fortælle en historie. Som virksomhedsfotograf portrætterer jeg ikke alene mennesker, men også virksomheder med blik for, at jeres kunder med det samme skal kunne se, hvad I brænder for og er gode til. Jeg tilbyder også rådgivning i, hvordan I skaber liv og rød tråd i jeres fotografiske udtryk.

Jeg har god erfaring med at rådgive håndværkere og entreprenører i at skabe fortællinger, der kan mere end ”før og efter” billeder af et byggeprojekt. Når kunderne skal vælge, hvem der skal skifte taget på huset, har de brug for mere end håndværksmæssige færdigheder. De har brug for at føle sig trygge ved at lægge deres tillid og husnøgler i andres hænder – det kræver et tydeligt visuelt univers, der får jeres værdier til at træder autentisk frem.

Jeg tilbyder både at skyde medarbejderfotos, procesfotos og video efter behov, men står også gerne for at rådgive og hjælpe til at skabe et fuldendt fotounivers og at levere pakker af fotos, I kan bruge i alle jeres kanaler – til kampagner, rekruttering, SoMe osv.

Jeg fremkalder levende portrætter, der fortæller, hvad netop I står for, skaber tryghed og merværdi til jeres produkter og ydelser.

Kontakt mig for en snak om, præcis hvilken løsning der matcher jeres behov.